Jdi na obsah Jdi na menu
 


tiramisu jinak

21. 1. 2013

Ušleháme 1/2l šlehačky (používám Hulala slazená z makra)

můžeme použít i normální šlehačku a buď si ji podle chuti přisladíme, nebo nemusíme

2 ztužovače šlehačky a šleháme do tuha, potom vmícháme zakyslou smetanu.Ale už nešlehat!!

   

Mezitím si misku vysteleme mikrot. sáčkem a vyskládáme piškotama máčenýma v hodně silné zrnkové kávě přeceděné a vychladlé.

Dáme na to vrstvu šlehačky, a zase vrstvu piškotů a tak pokračujeme tak dlouho, dokud máme šlehačku.

Poslední vrstva se opět poskládá z piškotů.

Dobrou chuť

zakusky-dorty--cukrove-2012-2013-042.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář